RaskRask
Massage - i dit hjem. Vi vil gøre det nemt for dig, at passe på det vigtigste du har - dit helbred. Vores massører kører til dig - med massagebriks - Med nemt overblik og hurtig bestilling - Få hjælp inden for få dage - Slap af i hjemmets trygge rammer Så du har overskud til dét der betyder noget. Vores massører er alle professionelle og har altid dit ve og vel i fokus med vores massage. Massagen kan være sportsmassage, fysiurgisk massage, velvære massage eller wellness massage. De har massagebriks og massageolie med, så du kun skal tænke på lagen og køkkenrulle. For at gøre det så nemt for dig som muligt. Når du søger behandling, vil vi altid være dit første valg. Nu starter vi med massage, men på længere sigt skal vores service dække alle former for behandling.

Reviews

There are no reviews yet. Be the first!

Our providers

Test provider
Rigsarkivet - Brugerservice og Formidling
Test provider 12345
Test provider 123
Konstantin's Test provider
Københavns Vestegns Politi
Ungeindsatsen
Luxion ApS
Brødrene Dahl
PSC
Louiza
20 anmeldelser.Uddannet som massør hos A.M. Massageskole."Det som motiverer mig er at gøre en forskel, så mennesker får løst eller afklaret en ubalance i kroppen. Min styrke som massør er, at jeg altid tager udgangspunkt i hele mennesket. Massage er at genskabe balance i kroppen, og når jeg møder dig, fortæller jeg altid først hvem jeg er og hvor jeg kommer fra. Derefter spørger jeg ind til dit problem."
Daniel
39 anmeldelser.Uddannet som massør hos Atwork."Jeg er uddannet fysiurgisk massør og sportsmassør. For mig er det vigtigste at du får en god oplevelse. vi kan både aftale en behandling som går fra wellness, til dybgående massage, eller forebyggelse af skader. Jeg glæder mig til at komme på besøg hos dig."
Randi
2 anmeldelse.Uddannet som massør hos Dansk Akademi for Kropsterapi."Jeg kan tilbyde dig at komme helt ned i tempo og få et pusterum fra hverdagen, hvor der er fokus på dig og dine behov."
Rikke
43 anmeldelser. Uddannet som massør ved Sundhedspartner.“Gennem fysiurgisk massage og blid velværemassage hjælper jeg dig med at genskabe afslapning og indre ro – i din formentlig travle hverdag. Jeg tilpasser massagen dine særlige ønsker og behov.”
Mikkel
26 anmeldelser. Uddannet som massør ved Sundhedspartner.“Altid smilende og i godt humør. Dine behov har altid 1. prioritet, og jeg garanterer en dejlig og kompetent behandling både af hverdags- og idrætsskader.Udover at være uddannet fysiurgisk massør og sportsmassør, er jeg ved at videreuddanne mig ved Totum-skolen til Kropsterapeut - som har en holistisk tilgang til krop og sjæl. Hvis du ønsker det, kan din massage kombineres med kropsterapi."
Jens
2 anmeldelser.Uddannet som fysioterapeut ved Via University College."Jeg har arbejdet meget med diverse sportsskader, og for mig er det vigtigt at tilpasse massagen til dine behov hvad de end måtte være." 
Christine
5 anmeldelser. Uddannet som fysioterapeut ved Via University College.“Jeg har 2,5 års erfaring som massør, hvor jeg har arbejdet med både velvære og fysiurgisk massage. Sammen tilpasser vi massagen til netop dit behov.”
Jannie
28 anmeldelser. Uddannet som massør ved Atworks.dk.“Jeg laver fysiologisk massage og wellness massage. Jeg arbejder med fokus på rolige og bløde, men også dybdegående bevægelser. Det er vigtigt for mig at du oplever massagen som en rar, positiv og afslappende oplevelse.”
Marcus
65 anmeldelser.Uddannet som massør hos Atwork."Jeg er uddannet fysiurgisk massør og sportsbehandler, og jeg møder dig med højt humør og åbent sind. Jeg lytter til dit behov og forventninger, om det handler om din velvære eller selve behandlingen. Jeg er anatomisk stærk og kender til kroppens drilske finurligheder der kan gemme sig rundt omkring. Jeg er detaljeorienteret og sætter stor pris på at kunne yde noget for andre."
Ulla
24 anmeldelser.Uddannet som massør hos Kilden."Jeg har en lang og bred uddannelse indenfor massage, jeg har kendskab erfaring med mange forskellige massageteknikker. Min massage er blid, dyb og effektiv. Jeg tager fat, men det føles ikke voldsomt. Min massage er altid tilpasset netop dine ønsker og behov. Jeg har især god erfaring med lindring af gener efter hjernerystelse."
Anne
4 anmeldelser.Uddannet som massør ved Sundhedspartner."Jeg er uddannet fysiurgisk massør og altid glad og smilende. Jeg har fokus på dig og dine behov og vil gøre hvad jeg kan for at give den behandling der passer til dig lige nu."
Gitte
9 anmeldelser.Uddannet som massør has At Work.“Jeg bruger triggerpunkter til at skabe velvære, og få løsnet de muskulære problemer du har. Jeg har mere end 10 års erfaring og har både haft klinik, arbejdet som kiropraktor og udført firmamassage.”
Johannes
13 anmeldelser. Uddannet som massør ved Dansk Akademi for Kropsterapi.“Mit værktøj er massagen. Gennem massagen hjælper jeg dig med at finde tilbage til dit velvære og dit energiflow, ud fra dine behov.”
Adriana
9 anmeldelser.Uddannet som fysioterapeut ved University College Lillebælt."Gennem min livsstil og uddannelse er jeg blevet passioneret for, at hjælpe andre mennesker med at opnå deres mål i hverdagen og bidrage til en god livskvalitet. Som fysioterapeut kan jeg tilbyde massage, som reducerer spændinger og smerter, og som har en positiv effekt på humøret. Jeg er klar til at møde dig med et stort smil."
Allan
1 anmeldelse.Uddannet som massør ved Totum - Skolen for Kropsterapi."Jeg har 10 års erfaring som massør, hvor jeg har arbejdet med klassisk fysiurgisk massage, og senere hen med kropsterapi og Tui Na massage. Jeg er motiveret af at kunne se, at du får det bedre efter en behandling."
Allan W
1 anmeldelse.Uddannet som massør ved Totum - Skolen for Kropsterapi."Jeg har 10 års erfaring som massør, hvor jeg har arbejdet med klassisk fysiurgisk massage, og senere hen med kropsterapi og Tui Na massage. Jeg er motiveret af at kunne se, at du får det bedre efter en behandling."
Maria
8 anmeldelser.Uddannet som massør hos Massørskolen Fyn."Jeg er uddannet fysiurgisk- og thai-yoga massør. Jeg er trænet i muskelterapi, skadesterapi og cupping/bindevævs massage. Jeg udfører dybdegående massage, velværemassage, samt cupping/bindevævsmassage. Jeg tilpasser altid behandlingen efter dine behov."
Vidar
33 anmeldelser.Uddannet som massør hos Institut for Helhedsmedicin.“Uddannet som muskelterapeut og massør, med over 13 års erfaring indenfor sportsmassage, firmamassage og velværemassage. Jeg kan tilbyde en professionel behandling med fokus på smertelindring, forebyggelse og velvære.”
Nanna
1 anmeldelse.Uddannet som massør hos Nordjysk Massageskole."Jeg har fokus på at anvende teknikker, så du kan genfinde velvære og energiflow i din krop, og jeg tilpasser altid massagen til dig og dine behov og ønsker. Jeg arbejder primært med fysiurgiske, dybdepressur- og triggerpunkt teknikker, som sammen med velvære massage sikrer optimalt udbytte for dig og din krop."
Johnny
2 anmeldelse.Uddannet som massør hos Lasota Terapi Akademi."Jeg har 17 års erfaring som massør, og sørger altid for at du føler dig godt tilpas. Da jeg er meget aktiv og dyrker cykling på licens-niveau, har jeg en stor forståelse for de spændinger, som kan sætte sig i kroppen. Din behandling bliver altid tilpasset dig og dine behov.
Peter
13 anmeldelse.Uddannet som massør hos Idrætsklinikkens Kursuscenter."Jeg tilpasser altid min massage til hvad du har brug for, og gennem dialog finder vi løsningen som er bedst til dig og dine behov. Kontakten til andre mennesker er vigtig for mig, og jeg forsøger altid at overføre min positive tilgang til livet - til min massagebehandling. Så du får det godt i både krop og sjæl."
Anders
5 anmeldelse.Uddannet som massør hos Atworks Massørskole."Jeg er uddannet fysiurgisk massør med speciale i idrætsskader. Derudover har jeg taget ekstra kurser i gravidmassage. I mit arbejde lægger jeg vægt på at give dig en professionel og engageret behandling, uanset om du er dagens første eller sidste behandling. Jeg glæder mig til at møde dig!"
Charlotte
1 anmeldelse.Uddannet som massør hos AtWork Massørskole."Jeg har 6 års erfaring i fysiurgisk og helse massage og er en smilende, positiv person. Er du træt og har ondt i specielle muskler, der trænger til at blive løsenet op? Eller til at øge dit velvære og komme af med gamle affaldsstoffer og få ny energi til at hele din krop? Så kommer jeg gerne og hjælper dig med at finde ind til problemet og få det behandlet."
Dorte
6 anmeldelse.Uddannet som Psykomotorisk Terapeut hos VIA University College."Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut, og jeg arbejder altid ud fra hvilke ønsker du har - det er altid dig som er i fokus. Min største motivation er, at jeg gerne vil kunne afhjælpe dine problemer, så du får det bedre. Relationen betyder også meget for mig, da det hjælper med at skabe den bedste og mest afslappende oplevelse."
Kasper
2 anmeldelse.Uddannet som massør hos Fysiurgisk Massageskole."Mit sigte som behandler er, at gøre din hverdag lettere og øge din livskvalitet - helt konkret. Jeg har 7 års erfaring som fysiurgisk massør. Med en holistisk tilgang til behandlingen finder jeg frem til, hvor dit problem ligger, hvorfor det er opstået, og hvad vi sammen kan gøre for at løse det."
Karen
1 anmeldelse.Uddannet som massør hos Dansk Fysiurgisk Massageskole."Jeg bliver motiveret af at møde og hjælpe mennesker. For mig er det vigtigt at kunne finde frem til præcis hvor spændingerne og smerterne stammer fra, så jeg kan løse dit problem. Min massage kan være afslappende eller skadespecifik, afhængigt af hvad du ønsker. Jeg tilpasser altid min behandling til dig og dine behov."
Rita M
1 anmeldelse.Uddannet som massør hos Jeppe Tengbjerg Massørskolen."Jeg er smilende og i godt humør. For mig er det vigtigste at du får en god oplevelse. Jeg har kendskab og erfaring med mange forskellige massageteknikker, og derfor kan jeg tilbyde en professionel behandling med fokus på smertelindring, forebyggelse og velvære. Udover at være uddannet massageterapeut, er jeg også Ayurvedisk massør – som har en holistisk tilgang til krop og sjæl. Hvis du ønsker det, kan din massage kombineres med Ayurveda kendskab. Jeg glæder mig til at komme på besøg hos dig."
Brian
12 anmeldelse.Uddannet som massør hos Axelsons Bodywork School."Jeg har 20 års erfaring, og elsker at behandle mennesker. Du vil altid mærke at det er dig, som er i centrum -- fra jeg træder ind af døren til jeg går. Som massør/terapeut ser jeg kroppen som en helhed, og mener at det fysiske og psykiske hænger sammen. Jeg arbejder med massage, udstrækning og hjemmeøvelser som en helhed."
Keld
3 anmeldelse.Uddannet som massør hos At-Work Massørskole."Det motiverer mig er at hjælpe, andre se det at det virker. Jeg har mere end 5 års erfaring som professionel massør og er zoneterapeut. Det er altid dig som er i fokus, og sammen finder vi ud af hvilken behandling der passer bedst til dig og dine behov."
Jonas
4 anmeldelseUddannet som massør hos VIA University College"Jeg er fysioterapeutstuderende, og er uddannet bachelor i idræt ved Aarhus Universitet. Jeg tilbyder både afslappende velværemassage, og fysiurgisk, smertelindrende massage - altid tilpasset netop dine specifikke behov og ønsker. Jeg har en bred viden indenfor kost og fysisk træning, og hvis du ønsker det, leverer jeg meget gerne kompetent rådgivning indenfor eksempelvis fysisk træning eller vægttab. Jeg er altid glad og imødekommende, og mit klare mål som behandler, er din tilfredshed."
Firat
1 anmeldelse.Fysioterapeutstuderende hos Professionshøjskolen Absalon."Jeg studerer til fysioterapeut og brænder for at hjælpe mennesker, så jeg er sikker på at vi kan finde ind til dit problem. Jeg har en systematisk tilgang til kroppen, og jeg tager altid udgangspunkt i din situation og behov. Sammen finder vi ind til bedre velvære."
Sanna
5 anmeldelseUddannet som massør hos Den Danske Zoneterapeutskole"Da jeg brænder for at hjælpe andre mennesker, har jeg uddannet mig til fysiurgisk massør og er i gang med zoneterapeutuddannelsen. I min behandling tager jeg udgangspunkt i mennesket som helhed, så jeg på den bedste mulige måde kan hjælpe netop dig."
Maria S
1 anmeldelse.Uddannet som Massør hos Massørskolen-Fyn."Jeg elsker at være massør, fordi jeg elsker at gøre en forskel for andre i forhold til smerte. Jeg er uddannet massør, muskelterapeut og er i gang med at uddanne mig som akupunktør. Jeg laver en opløsende massage, uden at det bliver knæk og bræk massage. Jeg sætter stor ære i at hjælpe forskellige slags mennesker, og kunne imødekomme dine behov og ønsker, hvad end de måtte være."
Peder
1 anmeldelseUddannet som massør hos Fysioterapeutskolen i Esbjerg"Min motivation som massør er at kunne gøre en forskel for dig. Da jeg er uddannet fysioterapeut og har kursus indenfor behandling af Nakke og ryg, har jeg sikret mig at stå bedst muligt i forhold til at kunne gøre en forskel for flest mulige. Det er vigtigt for mig at du føler dig tryg og kan slappe af ved min behandling, da det hermed bliver en bedre behandling." Desuden kan udfører jeg også gerne behandling for øresten. Vertigo på fagsprog, hvor man bla. kan opleve svimmelhed som symptom. Mulighed for akupunkturbehandling og anvendelse af Kinesiotape. 
Cathrine
4 anmeldelser.Uddannet som massør hos UCN."Som fysioterapeutstuderende anvender teknikker til at reducere spændinger og afhjælpe smerter. Jeg lytter til dig og dine problematikker og tilpasser min behandling ud fra disse. Sammen finder vi den rette behandling til netop dig, hvad end dette smertelindring, velvære eller general forebyggelse af smerte og skader."
Emil
1 anmeldelse.Uddannet som massør hos University College Lillebælt."Gennem min egen livsstil har jeg erfaret hvor meget en udhvilet og udspændt krop betyder for at have en velfungerende hverdag med en positiv indstilling og godt humør. Denne erfaring vil jeg gerne give videre til andre mennesker gennem dybdegående vævsmassage. Jeg er altid klar til at møde dig med et smil, et ekstra hej og vil gøre mit bedste for, at imødekomme dine behov."
Johnny W
2 anmeldelseUddannet som massør hos Massørskolen - Fyn"Min behandlinger tager udgangspunkt i dine behov, da det er vigtigt for mig, at det bliver en god oplevelse. Jeg sørger altid for at trykket ved massagen og behandlingen er passende for dig. Jeg kan tilbyde en professionel behandling med fokus på smertelindring, forebyggelse og velvære."
Anne-Mette
2 anmeldelser.Uddannet som massør hos Dansk Fysiurgisk Massageskole i Århus."Jeg har været uddannet massør siden 2004, og jeg har brugt min faglighed siden. For mig er det Alfa og Omega, at der er en god og hyggelig stemning mellem os og i rummet generelt. Det vigtigste for mig er, at du føler dig tryg og at min massage hjælper, lindrer dine smerter og skaber bedre velvære."
Johnny M
2 anmeldelseUddannet som massør hos Dansk Fysiurgisk Massageskole i Aalborg"Om du er stor eller lille. Alle kan få brug for at få løsnet op fra dagligdagen og jeg er robust og kan tage fat eller tilbyde lettere afslapningsmassage - Det finder vi ud af i fællesskab. Jeg blev i 2010 uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør ved Dansk Fysiurgisk Massageskole i Aalborg. Jeg bruger massagen i dagligdagen, da min bedre halvdel har løst Si led, og skal jævnligt løsnes op i muskelspændingerne deromkring. Jeg er gammel kampsport udøver i taekwondo, hvor jeg gennem flere årtier, har gennemgået vigtigheden i kroppen, hvor kroppen skal være smidig og varm til dagens strabadser, hvor jeg brugte massage til at løsne op for at blive klar. Hvis din krop er ør, så book mig, som din massør."
Andreas
Martin
Jeanette
Jeanette T
Christina
Per
Karine
Lars
Gitte K
Ulla O
Stefan
Jonas L
Keven
Jonas J
José
Niels H
Lilla
Anders G
Greta
Viktorija
Rune J
Mathias K
Daniel K
Susanne A
Serkan
Susanne S
Jan E
Jan K
Johnny O
Abdel O
Morten G
Bettina N
Juan
Jon W
Nicolai M
Maya T
Anders M
Agustin
Isabella
Dennis
Adrianna
Helle S
Britta
Gitte R
Buddika
Ida R
Isabella P
Lyngby-Taarbæk Forsyning
Bjørn P
Malte W
Torben T
Zivile M
Jack S
Kasper H
Marcus F
Søren J
Sille S
Christine L
Marianne N
Line K
Julia G
Sarah Kamille
Frank A
Gitte S
Casper M
Ismail
Lucas R
Heidi R
Rikke V
Trine B
Celina
Majken
Mikkel P
Katrin W
Issam
Peder K
Alex
Julie A
Karsten K
Jonas M
Tetiana L
Sara M
Karsten Kr
Tove
Bettina V
Johann F
Divin
Thomas Ba
Gudrun
Dia
Claire
Thomas B
Stefan H
Ida N
Dorthe H
Bettina F
Helene D
Bartosz
Anna Sofie
Hulabula
Jasdeep
Testfirma
Rikke G
Cathrine K
Morten
Uddannet som massør hos Tengbjerg MassageskoleMit mål er at give den bedste dybdegående/wellness massage behandling. Jeg er uddannet fysiurgisk massør og er branche-godkendt af BFM. Min massage er altid tilpasset dig i form af varieret tryk. Min tilgang er professionel, og derfor er der klare aftaler omkring massagen samt dine personlige grænser.
Mathias
Emma
Vivi
Bjørn
Birgitte
Sisse
1 anmeldelse Uddannet som massør hos Totum Skolen for Kropsterapi"Jeg kan hjælpe med at skabe ro og balance i din krop, løsne spændinger og stress-tilstande. Jeg er uddannet kropsterapeut fra Totum-skolen for kropsterapi. Jeg arbejder med dybdegående massage som er  tilpasset dine ønsker og behov."
Caroline
1 anmeldelse.Uddannet som fysioterapeut ved UCN."Jeg er fysioterapeutstuderende og altid smilende og glad. Jeg lytter til dine ønsker og behov, og sammen tilpasser vi behandlingen, så udbyttet for dig bliver størst og bedst muligt. Jeg er passioneret for at hjælpe andre mennesker og lette deres hverdag gennem min behandling. Via min uddannelse har jeg opnået en bred vifte af viden indenfor kroppens mekanismer, hvorfor jeg kan tilbyde dig en professionel behandling."
Testman
Ann-Kirstine
2 anmeldelser.Uddannet som massør hos UCN."Jeg ser massage som et redskab, hvor jeg kan hjælpe mennesker. Uanset om du har behov for udspænding, afslapning, lindring eller dybdegående massage kan jeg hjælpe dig. Vi finder sammen ud af, hvad dine behov er, og hvordan jeg bedst kan hjælpe. Jeg er til hverdag fysioterapeutstuderende på UCN og er snart færdiguddannet."
Annette
1 anmeldelse.Uddannet som massør hos At-Work Massørskole."Jeg hedder Annette, er en moden kvinde som er udadvendt og i mødekommende. Jeg er uddannet massør indenfor helse- og sportsmassage, og har  det generelt bedst når jeg kan bruge mine evner til at hjælpe andre mennesker. Sammen finder vi ind til hvilken behandling du har brug for, og jeg tilpasser mig altid dig og dine behov. Jeg glæder mig til at møde dig."
Emma B
Gitte J
Gry
Mine styrker er, at jeg udover at være uddannet massør, er fysioterapeutstuderende på 1. semester. Jeg sørger for at du har det trygt i mine rolige hænder, samt at jeg får opfyldt dine ønsker og behov. Hvis der er ét bestemt område, hvor du er specielt øm, får det selvfølgelig mere opmærksomhed for at du får mest ud af behandlingen. Jeg glæder mig til at møde dig!
Jan
José S
Kirstine
Nicolai P
Nikolaj
Nina
Johannes P
Lucas P

Our services

45 minutters massage
Fysiurgisk, sports- eller velvære massage.På 45 minutter kan du få massage af et specifikt område. Fx ryg eller ben.
60 minutters massage
Fysiurgisk, sports- eller velvære massage.På 60 minutter kan du få massage af flere områder, eller en helkropsmassage.
75 minutters massage
Fysiurgisk, sports- eller velvære massage.På 75 minutter kan du få en ekstra grundig massage. Du kan gå i dybden med flere områder, eller du kan få en dyb helkropsmassage.
2 timers parmassage
Massage til 2 - med samme massør, 2 timer i stræk.